Itt vagy: Címlap Központi porszívó Aertecnica porszívó

Vízözön webáruház

Aertecnica porszívó

E-mail Nyomtatás PDF
IWIWSatartlapGoogle bookmarkFacebookTwitterLinkter.huvipstart.huDiggUrlGuru.huBlogter.huDel.icio.us

Miből áll egy központi porszívó rendszer?

 

 

 

Mivel tudnak többet az Aertecnica központi porszívógépei a piacon lévő más gépekhez képest?

 

Az első hatalmas különbség az esztétikus kivitel. Ez bárki számára szembetűnő lehet. Ki szeretne régen megálmodott, sok munkával megteremtett családi házába, lakásába egy olyan gépet beszerelni, amelynek látványában, enyhén szólva, nem telik öröme?

A belső tartalmat, minőséget tekintve is nagy különbségek vehetők észre: - a fali csatlakozók biztonságvédelmi okokból 24V-tal működnek, - a "Softstart" indítórendszer a motor lassú indítását teszi lehetővé, így annak élettartama jelentősen megnő, - a poliészter, mosható, nagy felülettel rendelkező hajtogatott szűrőbetét, magas szűrési képességgel rendelkezik, többször újrahasználható, (a központi porszívók nagy többsége olyan vászon zsákszűrővel ellátott, melyek hamar eltömődnek és már néhány alkalom után jelentősen csökkentik a berendezés szívóerősségét) - a "Perfetto" modellek kijelző panellel rendelkeznek, melyek bármikor jelzést adnak a gép pillanatnyi állapotáról, működőképességéről, (Aertecnica szabadalom) - az "Easy bag" elnevezésű porzsák egy mozdulattal összehúzható, és azonnal kidobható, anélkül, hogy tovább piszkolnánk, - a világon a legszélesebb választékot tudjuk biztosítani tartozékokból: különböző formájú és színű fali csatlakozók (több, mint 10-féle színben: fehér, vajszínű, fekete, bársonyvörös, pisztáciazöld, méregzöld, égszínkék, mélykék, faerezetes, metálszürke stb. ), különböző funkciókkal ellátott és hosszúságú szívótömlők (7 vagy 9 m-es, indítógombos, nyomásszabályzós stb.), folyadékleválasztók, tisztítókészletek (általános, és ablaktisztító szett), görgős kocsi ezek tárolásához, különleges kefék (parketta-, szőnyeg-, reluxa-, billentyűzet-, ruhatisztító, sőt állatok tisztítására alkalmas, speciális kefék), melyek segítségével lakása minden pontját tisztává, higiénikussá varázsolhatja. - Aertecnica - ellentétben sok más központi porszívó gyártóval - nem csak a porszívógépet, de a csöveket, idomokat, szerelési anyagot is gyártja, így Ön biztos lehet abban, hogy minden egyes elem egy gondosan megtervezett rendszer részét képezi. - Nem csak egy készüléket ajánlunk Önnek, hanem életszínvonalát kívánjuk javítani, egészségét megőrizni, kellemes környezetet biztosítani a nap bármely részében, otthon és a munkahelyén. Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

 

 

Miért gazdaságos?

 

A berendezés teljesítmény-felvétele megegyezik egy háztartási vasaló energiaigényével, általában jelentősen alacsonyabb a hasonló kialakítású gépekhez képest. A fenntartás költségei rendkívül alacsonyak, mivel a szűrő hosszú élettartamú, a porzsák ritkán, 3-6 havonta telik meg. Mind a takarítási folyamatok, mind a karbantartás ritkán végezendő folyamatok, rövid időbe telnek. Aertecnica gondosan, minden szempontból megvizsgálta azt, hogy hogyan tudja a legszínvonalasabb gépeket megalkotni. Tegyük fel, hogy az Ön gépe meghibásodik, a vezérlő panel elromlik. Még ebben az extrém esetben is a megoldás gyerekjáték: Az említett panel kihúzható, helyette egy mozdulattal egy új panel visszahelyezhető és a porszívó máris működhet! Hát nem zseniális? Ha jól belegondolunk, a kényelmen és a hatékonyágon túl ez az egyik legfontosabb szempont, hiszen az Ön ideje a legdrágább, amit fáradságos - és valljuk be kissé unalmas - munka helyett, családjával, gyermekeivel tölthet, vagy éppen saját magára fordíthat!

 

 

Szolgáltatásaink:

 

- Ingyenes helyszíni felmérés egyeztetett időpont alapján,

- Ingyenes árajánlatadás, az Ön igényeinek és lehetőségeinek maximális figyelembe vételével,

- Telepítés vagy telepítési tanácsadás, - Szervizszolgálat.

 

 

Termékeink:

 

"Classic" sorozat - minőség és egyszerűség

 

Az Aertecnica porszívógépek minden előnyével rendelkezik: hosszú élettartamú, védett motor, nagy szívóerő, esztétikus kivitel stb.(kivétel a kijelző panel) 3 méretben áll rendelkezésre: 150, 250 és 400 m2 alapterületig. A berendezés csomagolásában megtalálhatja a szívóág csatlakoztató gumigyűrűt szorítóbilincsekkel, a szerelőkonzolt, a 12V-os vezetéket, a betáp kábelt és a hangtompító kivezető idomot. A C80-as, legkisebb modell esetében a hangtompító idom nem szériatartozék, biztosítjuk viszont a kivezető légterelő idomot. (Ez a verzió telepíthető kivezető ág nélkül is, ebben az esetben a helyiség, ahová felszerelik, legyen megfelelően tágas és szellős) A 12V-os aljzat szintén külön vásárolandó meg. Ajánljuk családi házakba, kisebb üzlethelyiségekbe, irodákba, minden olyan esetben, amikor minőségi gépet szeretnének megvásárolni, alacsony áron.

 

"Perfetto" sorozat - minőség és a fejlesztés fontossága

Jellemzője, hogy tartalmazza az egyedülálló "Remote" kijelző panelt, mely információt ad a gép állapotáról. Ez a berendezés távirányítóval is ellátható. 5 méretben áll rendelkezésre: 150, 250, 400, 550 és 800 m2 alapterületig. Fontos tudni, hogy hasonlóan nagy felületek lefedésére csak az Aertecnica porszívói képesek egyfázisú berendezések használatával. A csomagolásban megtalálhatja a szívóág csatlakoztató gumigyűrűt szorítóbilincsekkel, a szerelőkonzolt, a 12V-os vezetéket, a 12V-os aljzatot, a betáp kábelt, a hangtompító kivezető idomot, a "Remote" kijelző panelt, az "Easy bag" porzsákokat és a zsákmerevítőket . A P80-as, legkisebb modell esetében sem szériatartozék a hangtompító idom, de itt is biztosítjuk a kivezető légterelő idomot. A kijelző panel elhelyezése egy kötődobozba történik, rögzítéséhez rendelhető egy szerelőkeret. A "Perfetto" sorozatot ajánljuk családi házakba, üzlethelyiségekbe, irodákba, társas házakba, stb. minden olyan esetben, amikor a megrendelő a kényelmi funkciókat fontosnak tartja.

 

"Perfetto Inox" sorozat - védelem és esztétikusság

A porszívógép rozsdamentes inox házzal rendelkezik, melynek kettős funkciója van: - Védett az időjárás viszontagságaival szemben, szükség van rá, ha a telepítés nem oldható meg beltérben, és erkélyen, teraszon kell elvégezni azt. Javasoljuk esővédő tető elhelyezését a gép felett, így elkerülhető, hogy vihar esetén a vízsugár erősen érje a berendezést. - Még esztétikusabb a már eddig is megnyerő modellekhez képest. 4 méretben áll rendelkezésre: 150, 250, 400, és 800 m2 alapterületig. Egyéb jellemzői megegyeznek a "Perfetto" sorozattal.

 

Facebook like

Oldal ajánlása

Példaoldalak