Itt vagy: Címlap

Vízözön webáruház

Toro, Rain Bird, Hunter öntözőrendszerek

E-mail Nyomtatás PDF
IWIWSatartlapGoogle bookmarkFacebookTwitterLinkter.huvipstart.huDiggUrlGuru.huBlogter.huDel.icio.us

Toro – Öntözés és kertápolás mesterfokon

Hogy miért jó választás a Toro?

Mert a Toro immár több mint negyven éves öntözés technológiai tapasztalatával és magas minőségű termékeivel folyamatosan az élvonalban van, külföldön épp úgy, mint hazánkban (a nagyobb méretű amerikai golfpályákból százból hetvennél Toro rendszerrel végzik az öntözést).
Emellett a Toro igen kedvező árszínvonalon kínálja öntözéstechnikai és egyéb kertkarbantartási rendszereit, alkatrészeit, amelyekre természetesen gyártói garanciát is vállal.

Toro katalógus
Toro fűnyírógépek

Rain Bird – Öntözés kényelmesen

Miért érdemes a Rain Bird termékeit választani?

A Rain Bird az Amerikai Egyesült Államok egyik legrégebbi, valamint legnagyobb öntözés technológiai rendszereket gyártó cége. 1933-ban A Rain Bird szabadalmaztatta a világ legelső impulzus szórófejét, amelyen a mai modern szórófejek technológiájának többsége is alapul. A cég napjainkban is folyamatosan fejleszti öntözési berendezéseit, aminek köszönhetően a Rain Bird öntözőcsalád a legkiterjedtebb és legsokoldalúbb a piacon jelen lévő kínálatban.
A Rain Bird a technikai színvonalat, az árat, a karbantartás gyakoriságának szükségességét, továbbá az öntözési rendszerek élettartamát figyelembe véve az egyik legjobb öntözési megoldás.

Rain Bird szórófejek, fúvókák

Hunter – Öntözés innovatívan

Miért jó döntés a Hunter?

Az Edwin J. Hunter által alapított Hunter Industries 1981 óta gyárt öntözőrendszereket és alkatrészeket. Azonban Ed Hunter jóval korábban kezdte az öntözéshez kapcsolódó berendezések, alkatrészek műszaki tervezését: 1952-ben testvérével közösen megalapította a Moist O’Matic céget, ami az öntözés gépesített megoldását ellátó gépek kivitelezésére szakosodott. A két Hunter vállalkozása gyorsan fejlődött, hamarosan az öntözés technika piacvezetőjévé nőtték ki magukat, és a világon elsőként megalkották a műanyag fogaskerék meghajtással működő szórófejet, majd később az első gumi membrános vezérlőszelepet.
Hunter újításai és innovatív megoldásai felkeltették a Toro cég figyelmét is, és Ed Hunter 1962-ben végül eladta a Toro vállalatnak cégét. Ezzel a mindaddig fűnyíró gépeket és sövényvágókat gyártó Toro létrehozta öntözés technológiai részlegét is, ahol Hunter közel húsz évig dolgozott műszaki igazgatóként.
1981-ben Hunter aztán kilépett a Toro –tól, és családjával megalapította a Hunter Industries-t, amely ma is a világ egyik vezető öntözés technológiai cége.

Hunter szórófejek, fúvókák

 

Facebook like

Oldal ajánlása